Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

DEATH - SYMBOLIC (1995)

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτό το blog με ένα album δυναμίτη.....
Και τι θα μπορούσε να πει κανείς για αυτό το album? Απλά.... από τα καλύτερα όλων των εποχών! Το σολο στο τελείωμα μας πνίγει κάθε φορά που το ακούμε, ξέροντας ότι αυτός ο συνδυασμός ελπίδας, θλίψης, δύναμης και επιθετικότητας δεν θα ξανα-παιχτεί από τα χέρια του Chuck. Κατεβάστε το (αν δεν το έχετε ήδη), νιώστε τη δύναμη του.... Keep the metal flowing!!!!

Get it here

Support the artists… buy the album…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Very good album, very good job. Guys, thanks for sharing with us!

Ανώνυμος είπε...

Very nice album!!!I wish u all the best 4 your new blog,and...KEEP ON ROCKIN'!!!!!!!!!!

mygreek.fm είπε...

Γεια σας,

Εκπροσωπούμε έναν νέο ιστότοπο αφιερωμένο στην ελληνική μουσική (www.mygreek.fm).

Κάναμε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί σ΄έναν άνετο και ελκυστικό χώρο μια ολοκληρωμένη μουσική συλλογή, συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν όλους τους έλληνες καλλιτέχνες και προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτούς. Η ιστοσελίδα είναι προσαρμοσμένη στην εύκολη και γρήγορη προσθήκη μουσικής, διάφορων εκδηλώσεων (events) και blogs και είναι αρκετά απολαυστική αν θέλει κάποιος απλά να ακούσει μουσική ή να δει τα βίντεο.

Εκτός απ’αυτό η μεγάλη έκπληξη για τους χρήστες παριστάνει το γεγονός ότι οι αγαπημένοι τους τραγουδιστές μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα, προσθέτοντας τη μουσική τους, περιγράφοντάς τη καθημερινή τους ζωή και επικοινωνώντας με τους θαυμαστές τους.

Ο τελικός μας στόχος είναι δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα μπορούσε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των θαυμαστών της ελληνικής μουσικής και να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη και χαριτωμένη διευκόλυνση της ζωής. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο διαδίκτυο, που θα έμοιαζε με τη μεγάλη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια από την αρχή μέχρι σήμερα και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για να την κάνουμε μοναδική.

Εάν σας αρέσει να συνθέτετε εμπνευσμένα κείμενα και ενδιαφέροντα άρθρα για τον χώρο και την θεματολογία της ελληνικής μουσικής τότε μπορείτε να εφαρμόσετε τις δυνατότητες σας στο δικό μας διαδικτυακό χώρο, στον τομέα των blogs. Θα σας παρέχουμε VIP λογαριασμό και απεριόριστη πρόσβαση στο μουσικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, σε αντάλλαγμα το ταλέντο σας και την αγάπη που διαθέτετε για την μουσική. Σε περίπτωση που έχετε δικές σας προτάσεις σχετικά με αυτή την ενασχόληση, ευχαρίστως θα τις ακούσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και ελπίζουμε να σας κινήσαμε το ενδιαφέρον. Για τυχόν διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (info@mygreek.fm).

love-up-you είπε...

Marquise Formen sind auch beliebte Wahl thomas sabo 2010 mit Überlänge und Spitzen. Discount Hochzeit Schmuck ist nicht immer thomas sabo online shop eine einfache Entscheidung. Stellen Sie sich vor Ihrem thomas sabo uhren großen Tag steht vor der Tür und du steckst fest, was mit Accessorize. Sollten Sie ohrringe creolen Ihren alten Schmuck? Leihen Sie etwas? Oder verbringen Sie ein kleines Vermögen, damit Sie thomas sabo armketten gut aussehen auf Ihrem Hochzeitstag?